About us

Welkom in de gezelligste Barbershop van Amsterdam West. Maurice is sinds 2018 eigenaar van Jacks2Gents aan de Ortelliusstraat. De shop is gevestigd naast het Rembrandtpark en om de hoek van het gezellige Mercatorplein. Met drie stoelen waar geknipt kan worden is het altijd een gezellige en drukke boel. 

 

Maurice is een ervaren barber die na zijn opleiding bij een aantal barbershops in Amsterdam gewerkt heeft en in 2018 besloot om zijn geluk binnen Jacks2Gents te zoeken als ondernemer. Zin in een kop koffie of iets sterkers? Dat mag je zeker vragen. Altijd in voor een praatje met klanten en buren maar geconcentreerd om jou met het mooiste kapsel naar buiten te laten lopen. Een ongedwongen, fijne sfeer zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Een ieder is welkom ongeacht je geaardheid, seksuele voorkeur, huidkleur of geloof.

Kom gewoon eens langs en maak dan wel even een afspraak vooraf.

Jacks2Gents Barbershop

Als je de titel van deze blog leest dan weet je misschien niet meteen waar ik het over heb maar dat ga ik jou 'haarfijn' uitleggen. Jacks 2 Gents is namelijk een nieuwe barbershop in Amsterdam West. Sinds begin oktober 2018 knipt Barber Maurice hier alle 'boeren' en maakt er 'heren' van. Speel je weleens een potje kaarten? Poker, blackjack of gewoon een potje 'pesten'? Ja? Dan weet je waarschijnlijk waar ik het over heb, een jack is een boer in het kaartspel en een gent is een heer. Het is nu natuurlijk een beetje plat gezegd en laat ik voorop stellen dat Maurice (en ik ook niet) niemand voor zijn schenen wil schoppen. Maar het idee is dat je binnen komt als een boer en naar buiten gaat als een heer. Barber Maurice en zijn personeel maken van jou een echte heer in hun barber stoel. Daarnaast speelt Jack Daniels ook belangrijke rol in de naam van de barbershop, maar dat hoef ik verder niet uit te leggen volgens mij.

Lees meer »